Event Management2018-06-20T11:53:41+00:00

Event Management

Tijdens een evenement draait het om beleving, interactie en het persoonlijke contact met uw gasten. B. Your Event Manager heeft als doel een evenement te creëren dat een blijvende herinnering is voor u en uw gasten.

U kunt mij inzetten voor de meest uiteenlopende projecten zoals een congres, bedrijfsfeest, een relatie-evenement, een persevenement, een beurs deelname, een gala, een product presentatie, een sport evenement of opening.

Ik neem de organisatie graag uit handen en denk vanaf conceptfase mee over de rol die ik binnen uw productie kan vervullen. Het uitgangspunt is de boodschap die u wilt overbrengen en het doel wat u wilt bereiken.

Vanaf binnenkomst tot en met het moment van vertrek, alles is tot in de puntjes geregeld. Ik ga uit van een persoonlijke benadering en verdiep me in uw behoefte en wensen. Op deze manier creëren we een evenement, een totale beleving, die perfect bij u past!

Behoefte aan kennis en ervaring over de inrichting en aankleding van uw evenement? Lees meer over mijn ervaring als event decorateur onder het kopje eventstyling.

Benieuwd naar meer? Laat mij contact met jou opnemen!