PROJECT IN ONTWIKKELING

Wil jij een steentje bijdragen? Lees dan snel verder!

Stichting De Upside van Down en Stichting Downsyndroom presenteren op 13 november de INC Awards: Dé prijzen voor bedrijven en organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen. Die hun talenten zien en gebruiken. Die ons inspireren en uitdagen en daarmee mensen mét en zonder beperking motiveren. Aan B. Your Event Manager de eer, dit bijzondere maatschappelijke evenement, samen met de initiatiefnemers te organiseren.

Dit jaar worden voor het eerst de INC Awards uitgereikt. Prijzen voor organisaties die bijdragen aan de acceptatie van mensen met een verstandelijke beperking. Een INC Award is een compliment en aanmoediging tegelijkertijd! Met de prijs vieren we dat mensen met een verstandelijke beperking steeds volwaardiger meedraaien in onze maatschappij. Dat is fantastisch, maar kan nog beter! Uiteindelijk profiteren we daar allemaal van. Of zoals een bekende captain of industry ons toevertrouwde: “Door het werkplezier van onze verstandelijk beperkte collega’s realiseerden we ons weer op wat voor prachtplek we werken! Dat veranderde de sfeer binnen de hele organisatie!”

In totaal worden INC Awards uitgereikt in vier categorieën:
• Werk en opleiding
• Marketing, Reclame en PR
• Kunst en Cultuur
• Sport en Recreatie

Hoe werkt nominatie voor de INC Awards?
Iedereen mag maximaal één kandidaat voor de INC Awards nomineren. Nominaties kunnen worden ingediend door individuen en organisaties. Organisaties mogen ook zichzélf nomineren. Er kan gestemd en genomineerd worden op www.incawards.nl/nomineer.

Publieksprijs
Voor onze publieksprijs – de Oscar onder de Awards- hebben we 3 mensen gekozen die een grote rol hebben gespeeld in levenskwaliteit en/of positieve beeldvorming. Het publiek mag bepalen wie van hen de speciale oeuvre Award het meest verdient. Daarvoor hebben wij geen Oscar, maar een Pablo. Deze Award heeft zijn naam gekregen van de bekende acteur Pablo Pineda. Breng u stem uit via www.incawards.nl/publieksprijs.

Gala
De INC Awards worden op 13 november uitgereikt op een feestelijk gala in het prachtige Grand Hotel Huis ter Duin. Een glamorous avond waarop inspiratie hand-in-hand gaat met genieten. Het is mogelijk om deel te nemen aan het inspiratie diner, waarbij belangrijke influencers binnen dit thema bij u aan tafel zitten en ervaringen delen. Er zijn diverse ondernemers die  stuk voor stuk een manier gevonden om hun bedrijf leuker te maken door maatschappelijk ondernemen en een hand uit te steken naar mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf 19:30 uur start de gala avond. Een vakjury bestaande uit professionals, gaat aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en korte film-impressies de winnaars van zowel de INC Awards als de publieksprijs ofwel Pablo Award bekend maken. En daarna barst het feest los!

Ben je enthousiast? Koop dan meteen een ticket voor het gala via www.incawards.nl/gala. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wil jij een steentje bijdragen?
Zonder partners en sponsoren kan dit evenement niet plaatsvinden. Wij zijn daarom hard opzoek naar mensen die ons willen steunen, dit initiatief omarmen en een warm hart toedragen aan de toekomst voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wil jij een sponsorbijdrage leveren? Of bij dit evenement aanwezig zijn?
Kijk dan snel op www.incawards.nl/sponsor om meer over dit initiatief te lezen en te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Staat de informatie waar jij naar opzoek bent er niet tussen? Neem dan contact met mij op.