Sinds 1908 is Daarnhouwer een gevestigde naam in het produceren en leveren van speciale cacao, noten, koffie en specerijen. B. Your Event Manager organiseerde een bijzonder relatie-evenement voor 250 internationale internationale relaties, na de Amsterdamse ‘World Of Coffee’ beurs. Op het Daarnhouwer HQ creëerde we een Daarnhouwer klant en merkbeleving.

De opdracht:
Organiseer een relatie-evenement voor internationale koffie en cacao experts

Speciaal voor Daarnhouwer ontwikkelde B. Your Event Manager het concept ‘The Daarnhouwer experience’. Naast het concept lag ook de volledige organisatie en inrichting in handen van B. Your Event Manager. 

Het resultaat:

Het kantoorpand in Zaandam werd omgetoverd tot een ruimte waar het Daarnhouwer DNA meteen voelbaar was. De gasten werden hartelijk ontvangen met een frisse espresso gin-tonic. Dé aftrap van een avond vol verassende kennis waarbij de experience werd ondersteund met verschillende proeverijen.

Zo konden de gasten in het koffie- en cacao lab een ‘Coffee meets Cacao’ experience ervaren. De meest excellente gebrande koffie soorten, die geïmporteerd zijn vanuit de meest verre oorden, werden gecombineerd met cacao variaties afkomstig uit diverse wereld delen. Voor vele gasten een zeer unieke smaakbeleving.

Op de 9e verdieping vond een ‘wine & beer’ tasting plaats. Hierbij werden bijpassende smaakmakende hapjes gepresenteerd, gebaseerd op de Daarnhouwer spices. Ook konden de gasten zelf hun favoriete notenmix samenstellen bij de notenbar. Speciaal voor dit evenement werden internationale wijnen geselecteerd waarin de Daarnhouwer specerijen en kruiden geproefd en herkent konden worden op basis van geur en smaak.

De finishing touch zat hem in de styling en details. De ruimte waar het evenement plaats vond was een lust voor het oog en maakte de beleving compleet.