Twaalf winkeliers uit het centrum van Aalsmeer sloegen de handen in een voor een verkoop stimulerende actie onder de naam de ‘Luxury Day’. Tussen 15 november – 15 december 2017 konden consumenten bij elke besteding in een van de deelnemende winkels kans maken op de geheel verzorgde Luxury Day.

De opdracht:
B. Your Event Manager was het aanspreekpunt voor alle winkeliers en zette de actie volledig op poten. Daarbij was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van de campagne beelden, het drukwerk, het content management van de social media kanalen en het organiseren en begeleiden van de Luxury Day.

Het resultaat:

Op vrijdag 16 februari 2018 werd de winnares samen met haar partner om 9:00 uur opgehaald door een privé chauffeur. De chauffeur bracht het stel in een luxe wagen naar het centrum van Aalsmeer. De winnaars ontvingen massages, werden van top tot teen in sprankelende nieuwe outfit gestoken, gingen naar de kapper en genoten tijdens de knip en föhn beurt een handpakking. Daarna was het tijd om de compleet gestylde winnaars vast te leggen in een echte fotostudio. En dat was nog niet alles. De winnaars ontvingen tevens nog twee waardecheques om een nieuwe (zonne)bril en sierraad uit te kiezen. Als hoogte punt werd de middag afgesloten met een helikoptervlucht bij zonsondergang over Amsterdam en Aalsmeer.

Uiteraard werden de winnaars ook de hele dag voorzien van luxe hapjes, drankjes, een lunch en diner. Zelfs de ochtend na de Luxury Day waren de verrassingen nog niet compleet. Om 9:00 uur ging opnieuw de deurbel. Daar stond een bezorger voor de deur met een vers ontbijt. De winnaars hadden de dag van hun leven!