Sinds 1908 is Daarnhouwer een gevestigde naam in het produceren en leveren van speciale cacao, noten, koffie en specerijen. Een levendig bedrijf met een lange geschiedenis in de internationale handel en een veelbelovende toekomst. De afgelopen jaren groeide het hoofdkantoor letterlijk uit zijn jas. Alle reden voor een verbouwing en natuurlijk een openingsfeest voor medewerkers en partners.

De opdracht:
Organiseer het openingsfeest voor medewerkers en hun partners

Speciaal voor Daarnhouwer ontwikkelde B. Your Event Manager het concept ‘De Daarnhouwer proeftuin’. Naast het concept lag ook de volledige organisatie van uitnodiging tot entertainment en de feestelijke inrichting in handen van B. Your Event Manager.

Het resultaat: 
De 9e verdieping van het kantoorpand in Zaandam werd omgetoverd tot een ware proeftuin. De gasten werden hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje met eetbare bloemen. Dé aftrap van een middag vol verassende geur- en smaaksensaties.

Zo volgden de gasten in het ‘koffie- en cacao lab’ diverse workshops, proeverijen en demonstraties. Tijdens de Daarnhouwer-geur-test konden aanwezigen ervaren hoe goed hun ‘koffieneus’ was. De hapjes waren nauwkeurig door de catering samengesteld en bereid met ingrediënten waar Daarnhouwer in handelt. Ook konden de gasten zelf hun noten tappen bij de notenbar. Speciaal voor dit evenement werden internationale wijnen geselecteerd waarin de Daarnhouwer specerijen geproefd konden worden. Op basis van de geur en smaak leerden de gasten bij de ‘wine & spice bar’ de specerijen en kruiden in de wijnen herkennen. Door de fles wijn over een interactieve tafel te schuiven kon men luisteren naar een interessant verhaal over de afkomst, de ingrediënten en het proces van de wijn. Voor de bierliefhebbers waren er speciale biertjes van de Zaanse brouwerij HOOP. Voor de kleine gasten was er ook genoeg vertier. De kinderen konden op diverse plekken in het pand knutselen, gamen, film kijken, voetballen en twisteren.

Kortom, voor jong en oud was er vermaak, wat zorgde voor een complete (Daarnhouwer) beleving.