Over B.YE2018-06-20T13:18:37+00:00

OVER B.YE

Over mij.

Nadat ik ruim 10 jaar voor diverse evenementen bureaus, eventstyling bureaus en goede doelen gewerkt heb was ik klaar om mijn eigen droom te realiseren.

Het opzetten van mijn eigen bedrijf B. Your Event Manager, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Ik bedenk en organiseer graag een evenement dat past bij een merk en een organisatie. Ik denk graag mee met ideeën van anderen, maar verras hen ook regelmatig met nieuwe concepten en denkrichtingen. Hiermee weet ik mijn opdrachtgevers te inspireren en te ontzorgen. Op die manier heb ik samen met hen al mooie belevenissen kunnen creëren.

Wat is typisch Britt van Engeland?

Ik ben een goal digger. Gepassioneerd, direct en enthousiast, maar altijd met uw doelstelling als voornaamste inspiratie. Met mijn flexibele instelling ga ik geen uitdaging uit de weg.

Je vindt in mij een enthousiaste, creatieve en daadkrachtige eventprofessional met oog voor detail. Ik ga uit van mogelijkheden en creëer kansen met veel positieve energie en ben pas tevreden wanneer een concept realiteit wordt en alles klopt.

Projecten

Ik werk op project en interim basis binnen de evenementenbranche voor diverse opdrachtgevers. Mijn specialisme is B.2B. Evenementen die worden ingezet als onderdeel van de marketingmix en die een beweging in gang willen zetten, maar ook van het organiseren van charitatieve evenementen gaat mijn hart sneller kloppen. Evenementen met een doel en een boodschap, dat is waar in graag mijn tanden in zet.

Wat inspireert jou?

De interactie en emotie die ontstaat tussen mensen op het moment dat je ze samenbrengt, maar ook een manier vinden om een doelgroep dat gevoel en de boodschap mee naar huis te laten nemen. Het gaat niet alleen om het moment zelf, maar ook om de herinnering en het effect op langere termijn. Zelf ben ik daar ook dagelijks mee bezig. Mensen ontmoeten en mooie ervaringen horen, zien en delen, daar kan ik ontzettend enthousiast van worden.